Kontakta oss

 

Adress: Källgatan 14, 722 11 VÄSTERÅS
Telefonnummer: 021 – 12 16 05    Fax: 021 – 40 33 29
E-postadress: info@mbfonline.se

MBFOnline är en tjänst inom MBF som bygger på support via e-post och chatt. I det fall chattfunktionen inte är bemannad så används med fördel e-postadressen ovan. Vi besvarar er förfrågan så fort vi kan. Ska ni skicka in några handlingar så använder ni e-postadressen ovan där handlingen skannas in och läggs som en bifogad fil i .pdf format.

Gäller ert ärende leverantörsfakturor, överlåtelser eller pantsättningar så gäller följande:

Leverantörsfakturor. Styrelsen skannar eller fotar fakturan och e-postar den till faktura@mbf.se. E-postmeddelandet döps till Faktura i ämnesraden och själva fakturan ska läggas som en bifogad fil. Filformatet på fakturan skall vara .pdf och filnamnet får inte innehålla några mellanslag eller understreck. Det får endast förekomma en faktura per e-post.

Överlåtelser. Ni skannar in kontraktet och skickar det till oss via e-post. Observera att ni skall skriva på att ni godkänner köparen som medlem. Ett exemplar skickar ni till Mäklaren/Köparen och originalet behåller ni själva i styrelsen. Kopia skickas via e-post till oss. För denna typ av ärende använder ni e-postadressen info@mbfonline.se.

Pantsättningar. Ni skannar in pantsättningen och skickar in den till oss via e-post. Vi registrerar och meddelar banken/kreditinstitutet att pantsättning skett. För denna typ av ärende använder ni e-postadressen info@mbfonline.se.

Vid andra registeringar använder ni er av formulären som ni hittar i er kundportal.