Om oss

Trygg fastighetsförvaltning i över 50 år

MBF, Mälardalens Bostadsrättsförvaltning, är ett företag vars ändamål är att bistå bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare med deras fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning. Vi har över 50 års erfarenhet av förvaltning och idag är ca 400 bostadsrättsföreningar anslutna till oss.

I MBFOnline har vi samlat en mängd smarta och enkla funktioner som gör det möjligt för dig att få en enklare tjänst än vad traditionella förvaltare erbjuder. Genom att vi paketerat tjänsterna smartare och enklare så kan vi erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser. Ni kan via MBFOnline enkelt följa er förenings ekonomi, attestera fakturor och avisera era boende. En smartare tjänst, helt enkelt!

Efter att ni fått en offert och accepterat den skickar vi ut avtal för underskrift. Ni kommer i samband med det få ett antal mallar och blanketter där ni får fylla i de uppgifter vi behöver för att komma igång med tjänsten. Det är ett engångsarbete och när vi mottagit dem så ser vi till att allt hamnar på rätt ställe. Ni kommer via e-post få inloggningsuppgifter till vår kundportal. Kontakten mellan MBFOnline och er som kund sker främst via digitala kanaler. När ni erhållit dessa inloggningsuppgifter sätter vi igång och aviserar era boende. Därefter är tjänsten igång och ni kommer märka hur enkelt och smidigt allt fungerar.