Mäklarbild

MBFOnline är en tjänst för onlineförvaltning av en bostadsrättsförening. I verktyget finns bland annat funktionerna för att enkelt skapa en mäklarbild, det vill säga den information som mäklaren behöver inför ett försäljningsuppdrag. Mäklarbilden innehåller bland annat uppgifter om lägenhetsnummer, ägare, avgift, pantförskrivning, antal rum, yta, andelstal, adress och överlåtelseavgift och pantsättningsavgift.

I verktyget MBFOnline har vi samlat en mängd smarta och enkla funktioner som gör det möjligt för dig att online få en enklare tjänst än vad traditionella förvaltare erbjuder. Genom att vi paketerat tjänsterna smartare och enklare så kan vi erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser. Ni kan enkelt följa er förenings ekonomi, attestera fakturor och avisera era boende.

Läs mer om mäklarbilden och andra funktioner i MBFonline

Intresserad av onlineförvaltning? Kontakta oss för offert

Efter att ni fått en offert och accepterat den skickar vi ut avtal för underskrift. Ni kommer i samband med det få ett antal mallar och blanketter där ni får fylla i de uppgifter vi behöver för att komma igång med tjänsten.

[contact-form-7 id=”94″ title=”Få Offert”]

Förvaltning  av bostadsrättsföreningar i Mälardalen

Vårt verksamhetsområde är Mälardalen som sträcker sig från Örebro, Arboga, Kungsör i väster via Köping, Hallstahammar, Surahammar, Västerås, Enköping till Stockholm i öster. På södra sidan av Mälaren finns orter såsom Eskilstuna, Strängnäs, Mariefred och Linköping. Vi räknar även in orter såsom Fagersta, Sala, Heby och Uppsala som vårt verksamhetsområde.