Billig bostadsrättsförvaltning

Bostadsrättsförvaltning online

Vi på Mälardalens Bostadsrättsförvaltning har i över 50 år bistått bostadsrättsföreningar med deras fastighetsförvaltning och ekonomisk förvaltning. För att kunna erbjuda en möjlighet till billig bostadsrättsförvaltning har vi skapat det webbaserade verktyget MBFOnline där det finns en mängd smarta och enkla funktioner som gör det möjligt för dig att enkelt och billigt sköta er bostadsrättsförvaltning. Genom att vi paketerat tjänsterna smartare och enklare så kan vi erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser. Allt sker online så ni når er bostadsrättsförvaltning dygnet runt. I verktyget finns bland annat en modul där bostadsrättsföreningen kan sköta sitt pantregister och registrera överlåtelser.

Läs mer om bostadsrättsförvaltning med MBFOnline

Kontakta oss

Om du har några frågor om vårt verktyg eller bostadsrättsförvaltning så tveka inte att kontakta oss via e-post eller chatt. Vill du få en offert på vårt webbaserade program för förvaltningen så fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Offert på MBFOnline

Efter att ni fått en offert och accepterat den skickar vi ut avtal för underskrift. Ni kommer i samband med det få ett antal mallar och blanketter där ni får fylla i de uppgifter vi behöver för att komma igång med tjänsten.

[contact-form-7 id=”94″ title=”Få Offert”]

Bostadsrättsförvaltning i Mälardalen

Verksamhetsområdet för Mälardalens Bostadsrättsförvaltning är från Örebro, Arboga, Kungsör i väster via Köping, Hallstahammar, Surahammar, Västerås, Enköping till Stockholm i öster. På södra sidan av Mälaren finns orter såsom Eskilstuna, Strängnäs, Mariefred och Linköping. Vi räknar även in orter såsom Fagersta, Sala, Heby och Uppsala som vårt verksamhetsområde.