Förvaltning för bostadsrättsföreningar

Förvaltning online

MBF, Mälardalens Bostadsrättsförvaltning  bistår bostadsrättsföreningar med deras fastighetsförvaltning och ekonomisk förvaltning. Vi har över 50 års erfarenhet av förvaltning och idag är ca 400 bostadsrättsföreningar anslutna till oss. I vårt webbaserade verktyg MBFOnline har vi samlat en mängd smarta och enkla funktioner som gör det möjligt för dig att enkelt och billigt sköta förvaltningen av er BRF. Genom att vi paketerat tjänsterna smartare och enklare så kan vi erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser. Allt sker online så ni når er förvaltning  dygnet runt. I verktyget finns bland annat en modul där er BRF kan sköta ert pantregister och registrera överlåtelser.

Läs mer om förvaltning för bostadsrättsföreningar med MBFOnline

Kontakta oss

Om du har några frågor så tveka inte att kontakta oss via e-post eller chatt. Vill du få en offert på vårt webbaserade program för bostadsrättsförvaltning så fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Offert på MBFOnline

[contact-form-7 id=”94″ title=”Få Offert”]

Förvaltning  av bostadsrättsföreningar i Mälardalen

Vårt verksamhetsområde är Mälardalen som sträcker sig från Örebro, Arboga, Kungsör i väster via Köping, Hallstahammar, Surahammar, Västerås, Enköping till Stockholm i öster. På södra sidan av Mälaren finns orter såsom Eskilstuna, Strängnäs, Mariefred och Linköping. Vi räknar även in orter såsom Fagersta, Sala, Heby och Uppsala som vårt verksamhetsområde.