Avisering för bostadsrättsföreningar

I  vårt onlineverktyg får du allt du behöver för att avisera och inkassera månadsavgifter och hyror för er bostadsrättsförening. Du sköter enkelt OCR-prickning och påminner dem som inte betalat i tid. Medlemsförteckning och lägenhetsförteckning enligt bostadsrättslagen ingår. Enkla rapporter ger er fullständig kontroll på avisering och betalningar. Här erbjuds avisering via post, autogiro eller e-faktura, beroende på vad era bostadsrättshavare själva vill ha. I MBFOnline har vi samlat en mängd smarta och enkla funktioner som gör det möjligt för dig att få en enklare tjänst än vad traditionella förvaltare erbjuder. Genom att vi paketerat tjänsterna smartare och enklare så kan vi erbjuda billig bostadsrättsförvaltning.

Intresserad av enkel avisering till era medlemmar? Kontakta oss för offert

Efter att ni fått en offert och accepterat den skickar vi ut avtal för underskrift. Ni kommer i samband med det få ett antal mallar och blanketter där ni får fylla i de uppgifter vi behöver för att komma igång med tjänsten.

[contact-form-7 id=”94″ title=”Få Offert”]

Förvaltning  av bostadsrättsföreningar i Mälardalen

Vårt verksamhetsområde är Mälardalen som sträcker sig från Örebro, Arboga, Kungsör i väster via Köping, Hallstahammar, Surahammar, Västerås, Enköping till Stockholm i öster. På södra sidan av Mälaren finns orter såsom Eskilstuna, Strängnäs, Mariefred och Linköping. Vi räknar även in orter såsom Fagersta, Sala, Heby och Uppsala som vårt verksamhetsområde.