Kontrolluppgift vid försäljning av lägenhet

Det webbaserade verktyget MBFOnline är skapat för att  kunna erbjuda en  billig bostadsrättsförvaltning. I verktyget finns bland annat allt du behöver för att registrera överlåtelser i samband med försäljningar av lägenheter i er bostadsrättsförening. Självklart skickar vi in kontrolluppgifter till skatteverket vid försäljning av lägenheter.  I verktyget finns även funktioner för att sköta pantregister. Funktionen ger även mäklare tillgång till den information som de behöver inför ett försäljningsuppdrag, en så kallad mäklarbild. Ordning och reda på pantsättningar ger inga otrevliga överraskningar.

Intresserad av onlineförvaltning? Kontakta oss för offert

Efter att ni fått en offert och accepterat den skickar vi ut avtal för underskrift. Ni kommer i samband med det få ett antal mallar och blanketter där ni får fylla i de uppgifter vi behöver för att komma igång med tjänsten.

[contact-form-7 id=”94″ title=”Få Offert”]

Förvaltning  av bostadsrättsföreningar i Mälardalen

Vårt verksamhetsområde är Mälardalen som sträcker sig från Örebro, Arboga, Kungsör i väster via Köping, Hallstahammar, Surahammar, Västerås, Enköping till Stockholm i öster. På södra sidan av Mälaren finns orter såsom Eskilstuna, Strängnäs, Mariefred och Linköping. Vi räknar även in orter såsom Fagersta, Sala, Heby och Uppsala som vårt verksamhetsområde.