Medlemsfakturering för BRF

Med mbfonline får du allt du behöver för att sköta medlemsfaktureringen i er bostadsrättsföreningar. Du kan enkelt fakturera medlemmarna och verktyget sköter sedan OCR-prickning och påminner dem som inte betalat i tid. Medlemsförteckning och lägenhetsregister enligt bostadsrättslagen ingår. Via enkla rapporter får du fullständig kontroll på avisering och betalningar. Bistadsrättsförenings medlemmar kan själva välja mellan att få fakturorna via post, autogiro eller e-faktura.

Intresserad av medlemsfakturering ? Kontakta oss för offert

Efter att ni fått en offert och accepterat den skickar vi ut avtal för underskrift. Ni kommer i samband med det få ett antal mallar och blanketter där ni får fylla i de uppgifter vi behöver för att komma igång med tjänsten.

[contact-form-7 id=”94″ title=”Få Offert”]

Förvaltning  av bostadsrättsföreningar i Mälardalen

MBF, Mälardalens Bostadsrättsförvaltning, är ett företag vars ändamål är att bistå bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare med deras fastighetsförvaltning, ekonomisk förvaltning. Vi har över 50 års erfarenhet av förvaltning och idag är ca 400 bostadsrättsföreningar anslutna till oss. I verktyget MBFOnline har vi samlat en mängd smarta och enkla funktioner som gör det möjligt för dig att få en enklare tjänst än vad traditionella förvaltare erbjuder.  Vårt verksamhetsområde är Mälardalen som sträcker sig från Örebro, Arboga, Kungsör i väster via Köping, Hallstahammar, Surahammar, Västerås, Enköping till Stockholm i öster. På södra sidan av Mälaren finns orter såsom Eskilstuna, Strängnäs, Mariefred och Linköping. Vi räknar även in orter såsom Fagersta, Sala, Heby och Uppsala som vårt verksamhetsområde.